Wat kan Steek Energie in je Huis voor u betekenen?

Steek Energie in je Huis vindt het belangrijk dat uw woning comfortabel is. Lekker warm in de winter, koel in de zomer. En dat zonder tocht, vocht of hoge energierekeningen.  We hebben een quickscan ontwikkeld waarmee u een indruk krijgt van de huidige staat van comfort van uw woning. Wilt u precies weten hoe u uw woning optimaal comfortabel kunt maken? Dan helpen we u ook mee.

Hoe we uw woning comfortabel maken?

Door ons netwerk aan u beschikbaar te stellen. En u onze cashback kaart aan te bieden. Deze kaart kunt u gebruiken in onze webshop waar we altijd een cashback geven op de daarin aangeboden producten en diensten.

Zo kan AVEB (Adviesbureau voor EnergieBesparing) samen met u een plan maken. Door het beantwoorden van vragen als:”Hoe comfortabel is uw huis nu? Welke “pijnpunten” heeft uw woning en wat werkt juist heel goed? Waar kunt u op besparen?”. Al deze gegevens en meer worden opgenomen in het energieplan dat voor en met u wordt opgesteld.

U kunt besluiten zelf het plan uit te voeren, of u laat dit over aan een van onze partners. Zij coördineren dan het hele comfortabel maken van uw woning.  De planning, de verschillende partijen (van installateur tot inkoop apparaten en installaties), het offertetraject en natuurlijk ook de realisatie van het comfortabel maken van uw woning.

Wilt u cashback op uw aankopen?

Registreer je bij Steek energie in je Huis

Dat kan! Steek Energie in je Huis weet dat verduurzamen van uw woning al kostbaar genoeg is. Daarom vinden wij het belangrijk dat u niet teveel betaalt. Registreer u nu bij Steek Energie in je Huis en ontvang uw Cashback bij aankoop  via onze webshop.

Wilt u meer weten neem dan contact op via info@steekenergieinjehuis.nl