Laatste kans: een gratis energielabel

Je wordt er bijna mee doodgegooid als eigenaar van jouw woning: een energielabel. Maar waarom eigenlijk?

De overheid heeft het energielabel verplicht gesteld bij verkoop of verhuur van een woning. Het doel: kopers/huurders inzicht geven in de energiezuinigheid en duurzaamheid van hun woning.

Duurzaamheid of comfort?

Steek Energie in je Huis zet hier nog een ander aspect bij: Comfort.

Hoe duurzamer jouw woning, hoe comfortabeler. Heb je het huis goed geïsoleerd? Dan tocht het niet. Ventileer je het goed? Dan heb je schone lucht in jouw huis. Zo zijn er tal van raakpunten tussen comfortabel wonen en duurzaam wonen.

Terug naar het label

Dit geeft je dus ook inzicht in hoe comfortabel je jouw woning kunt maken. En bij Steek Energie in je Huis kan je het energielabel nog tot en met 31 december 2020 kosteloos aanvragen. Na 31 december 2020 kost een label je rond de 200 euro. Da’s toch zonde van jouw geld!

Voordelen label bij Steek Energie in je Huis:

  1. het is tien jaar geldig
  2. het is gratis (dus of je nu wel of niet verhuisd binnen 10 jaar, je hebt nooit teveel betaald)
  3. het geeft inzicht in  hoe duurzaam EN comfortabel jouw huis is en kan zijn.
  4. je krijgt een cashback kaart waarmee je geld terug krijgt op diverse aankopen van een boek bij bol.com tot een nieuwe ketel bij een aangesloten installateur.

Vraag dus nu kosteloos jouw definitief energielabel aan  

 

Fijne Feestdagen!

Team Steek Energie in je Huis

 

P.s. Vertel het ook aan vrienden of familie die denken aan verhuizing of verhuur. Hoe fijn is het om het jaar te beginnen met een besparing van ongeveer €200,– voor een in 2021 niet meer gratis energielabel.

 

Wilt u cashback op uw aankopen?

Registreer je bij Steek energie in je Huis

Dat kan! Steek Energie in je Huis weet dat verduurzamen van uw woning al kostbaar genoeg is. Daarom vinden wij het belangrijk dat u niet teveel betaalt. Registreer u nu bij Steek Energie in je Huis en ontvang uw Cashback bij aankoop  via onze webshop.

Wilt u meer weten neem dan contact op via info@steekenergieinjehuis.nl