12,6% lagere energiekosten met de KUBIE

Besparen op energie kan op duizend-en-een manieren. Van heel eenvoudig tot enorm complex. Van een simpele ingreep tot een complete installatie.

Vuistregel: hoe groter de aanpassing, hoe hoger de besparing.

Maar dat neemt niet weg dat je klein kunt beginnen. 

Eerste gewin…de Kubie!

Een nieuw voorbeeld van ‘snel en simpel’ is de Kubie. Het idee achter deze Kubie: breng de elektrische spanning flink terug en verlaag daardoor uw verbruik met 10 tot 20%. Dat vraagt enige uitleg. De elektrische spanning op ons net was decennialang 220 volt. Dat werd niet zo lang geleden verhoogd naar 230 volt. De reden: in het Verenigd Koninkrijk, toen nog lid van de Europese Unie, werd 240 volt gebruikt. Om tot één Europese standaard te komen, werd het voltage naar het midden gebracht. 230 volt dus.

Van 220 naar 230 volt heeft gevolgen 

Voor de netbeheerders op het vasteland gaan daardoor de kosten omlaag: meer vermogen door de kabels met dezelfde moeite. De consument is echter wel flink duurder uit. Een ouderwetse gloeilamp brandt nét iets feller. Voor het blote oog niet merkbaar, maar het verbruik is wel gestegen. En dat geldt voor bijna alle elektrische apparaten in woningen en bedrijven.

Niet onbelangrijk: het voltage mag wettelijk ook nog eens 10% afwijken, dus de spanning is in de praktijk vaak nog aanzienlijk hoger dan die 230 volt.

 

Nooit meer teveel betalen voor uw energie met de Kubie 

De netbeheerders zullen het voltage niet terugschroeven naar het oude vertrouwde niveau 220V. Deze Kubie is DE oplossing. Het systeem verlaagt de spanning naar een constante 220 Volt. De Kubie kan in bestaande woningen worden toegepast en in nieuwbouw. 

Voordelen Kubie op een rijtje

  • U bespaart 10 to 20% op uw energiekosten.

  • De omvormer van uw zonnepanelen blijft gegarandeerd werken.
  • Uw apparaten hebben een langere levensduur.

Ernstige gevolgen voor de omvormer van uw zonnepanelen

Wanneer de spanning die uw huis binnenkomt te hoog is kan deze de omvormer tijdelijk blokkeren. De omvormer zorgt dat de zonne-energie uw woning binnenkomt. Wanneer de piekspanning vanuit de netbeheerder te hoog is dan kan deze uw panelen dus even stil leggen. En daar heeft u uw panelen toch niet voor aangeschaft!

Wat levert het nou op?

Particulieren in een appartement besparen zo’n 105 euro per jaar, mensen met een vrijstaand huis ongeveer 188 euro. Aantrekkelijke bedragen dus. Daarnaast is er de kleinere footprint voor het milieu. Bij een woning is de jaarlijkse uitstoot in CO2 tot 413 kilo minder. Daarbij is de Kubie ook door de TÜV gekeurd. 

U kunt de Kubie door een erkend installateur in de meterkast laten plaatsen. Uw besparing op de energierekening met dit kastje is 10 tot 20%. Daarnaast beschermt u met de Kubie uw apparaten tegen te hoge ‘piekspanningen’. Sterker nog, de levensduur wordt gemiddeld langer door de constante, lagere spanning die de Kubie regelt. 

Neem nu deze eenvoudige stap om uw woning energiezuiniger maken!

Bestel vandaag de Kubie. En regel met één druk op de knop meteen een erkend installateur die uw Kubie in uw woning komt installeren.

of

Met de klantenkaart van Steek Energie in je Huis zorgt u ervoor dat u niet teveel betaalt voor uw Kubie en voor de montage. Zo verdient u met een paar klikken drie keer:

  1. Met de aanschaf van de Kubie bespaart u 10 to 20% op uw energiekosten.
  2. U regelt de Kubie inclusief een erkend installateur.
  3. Met uw klantenkaart ontvangt u 10% cashback op de aankoopprijs van de Kubie en op de prijs van de montage.

Registreer u hieronder.

Wilt u meer weten neem dan contact op via info@steekenergieinjehuis.nl  Scan hier!