Steek Energie In Je Huis

Het grootste platform voor onafhankelijk energieadvies

Steek Energie In je Huis is dé onafhankelijk adviseur op het gebied van energiebesparing. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een grotere verbouwing, wij geven altijd een objectief maatwerkadvies dat past bij uw situatie, uw wensen en uiteraard bij uw budget.

Neem contact met ons op voor een onafhankelijk en vrijblijvend energieadvies en begin vandaag nog met besparen op uw energieverbruik.

Uw woning of bedrijfspand energiezuiniger maken

Er zijn verschillende manieren om een woning of bedrijfspand energiezuiniger of zelfs klimaatneutraal te maken. Soms kunt u de gewenste besparing al bereiken met een eenvoudige aanpassing. Bijvoorbeeld door een “slim” apparaat als een domotica-systeem te installeren. In andere situaties is juist een (kleine) verbouwing, of brengt de aanpassing een grotere investering met zich mee.

Wilt u ook besparen op uw energiekosten, maar weet u niet hoe?

Door de vele mogelijkheden om uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken, is het soms lastig te weten wat nu de juiste aanpak is.  Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van energiebesparing, kunnen wij u hier als geen ander bij helpen. Doordat wij onafhankelijk zijn, en dus geen subsidies ontvangen, zoeken wij samen met u naar een oplossing. U kunt er dus zeker van zijn dat u altijd een objectief advies van ons ontvangt.

Energieadvies op maat, omdat geen enkele situatie hetzelfde is

Omdat geen enkel huis en bedrijfspand hetzelfde zijn, bieden wij een maatwerkadvies. Dit kan telefonisch, maar ook bij u aan huis. Wij brengen in een oriënterend gesprek uw situatie en wensen in kaart en geven aan welke oplossingen er zoal zijn.  Aan het eind van het gesprek besluit u vervolgens zelf of u voldoende weet om aan de slag te kunnen met energiebesparende maatregelen, of dat wij een gedetailleerd adviesplan verder voor u uitwerken.

Samenwerking met gerenommeerde bedrijven en partners

Al sinds 2008 geven wij onafhankelijk advies aan zowel particulieren en bedrijven om hun energieverbruik te verlagen. Wij beschikken daardoor over een groot netwerk van gerenommeerde partners die u kunnen helpen bij het uitvoeren van de maatregelen. De meeste energiebesparende producten schaft u bovendien eenvoudig en tegen een scherpe prijs via ons platform aan. Bent u in het bezit van onze klantenkaart, dan ontvangt u op de meeste producten zelfs een cashback van maar liefst 10%. 

Hulp bij energiesubsidie of financiering

De Nederlandse overheid heeft diverse energiesubsidies in het leven geroepen. Wilt u weten welke financieringsmogelijkheden er zijn? Of wilt u graag geholpen worden bij de officiële aanvraag van de subsidie? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze diensten en producten, of neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder!