Van gratis quickscan naar comfortabel wonen

We zijn allemaal in meer of mindere mate met duurzaamheid bezig, maar in hoeverre wordt er nog rekening gehouden met gewoon…comfortabel wonen? Bij Steek Energie in je Huis draaien we het om. Het doel is comfortabel wonen, de duurzame oplossingen zijn het middel.

Duurzaamheid door comfort

Een comfortabele woning is er een die lekker warm is in de winter, lekker koel in de zomer en door het hele jaar gezonde frisse lucht heeft. Hoe je dat voor elkaar krijgt?
Door goed te isoleren blijft uw woning lekker warm en lekker koel. Door goed te ventileren heeft u het hele jaar door gezonde lucht in uw woning.

Comfortabel wonen betekent ook: niet teveel betalen

Niet teveel betalen voor uw energie houdt in dat u zich er even in verdiept. Wat werkt voor uw woning en uw wensen het beste? Wilt u groene stroom omdat u dit belangrijk vindt? Hoe is uw verbruik? Zijn zonnepanelen rendabel in uw situatie? Of is er een coöperatie in uw omgeving? Hoeveel energie verbruikt uw woning? Over al dit soort vragen denkt Steek Energie in je Huis graag met u mee. We werken samen met energieadviseurs, installatiebedrijven en leveranciers van energiebesparende producten.

Waar te beginnen?

De makkelijkste en snelste stap: vult u onze gratis quickscan in. U weet dan direct wat goed gaat en hoe u uw woning nog comfortabeler kunt maken. Met deze scan kunt u contact opnemen met Steek Energie in je Huis. Samen kunnen wij uw woning helemaal aanpassen aan uw wensen, binnen uw budget. Zo maakt u uw woning zo comfortabel mogelijk.

Wilt u cashback op uw aankopen?

Registreer je bij Steek energie in je Huis

Dat kan! Steek Energie in je Huis weet dat verduurzamen van uw woning al kostbaar genoeg is. Daarom vinden wij het belangrijk dat u niet teveel betaalt. Registreer u nu bij Steek Energie in je Huis en ontvang uw Cashback bij aankoop  via onze webshop.

Wilt u meer weten neem dan contact op via info@steekenergieinjehuis.nl