Infrarood met Comfort Heating - Steek energie in je huis

Infrarood met Comfort Heating

 

Comfort Heating heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van verwarmen met infrarood. Productie van onze panelen vindt volledig in-huis plaats te Rijswijk. We zijn trots op onze Nederlandse kwaliteit, iets wat onze Prestyl infrarood verwarmingspanelen zo bijzonder maakt. Prestyl is beschikbaar in drie varianten: 120×60, 60×60 en 30×60 centimeter, de laatste betreft ons bureaupaneel voor een comfortabele werkplek, ideaal voor op het kantoor, maar ook zeker voor het nieuwe thuiswerken.

Wilt u weten welke infraroodpanelen het beste zijn voor uw woning?

Steek Energie in je Huis gaat graag met u zitten om samen te kijken wel comfort infrarood panelen u brengen. We gaan na waar u het meeste tijd doorbrengt in uw woning. Welke panelen daar het beste bijpassen en hoe deze panelen zorgen voor een comfortabel en duurzaam woonplezier.

Wilt u 10% cashback op uw infraroodpanelen?

Registreer je bij Steek energie in je Huis

Dat kan! Steek Energie in je Huis weet dat verduurzamen van uw woning al kostbaar genoeg is. Daarom vinden wij het belangrijk

dat u niet teveel betaalt.  Schrijf u nu in bij Steek Energie in je Huis en ontvang uw 10% Cashback bij aankoop van een infraroodpaneel via onze webshop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@steekenergieinjehuis.nl

Share
Back to Top