Kubie

Flink besparen met slechts een minimale inspanning met Kubie.

Ontdek Kubie

De Kubie is een klein kastje dat helpt de spanning in uw huis te verminderen. Met de Kubie verbruikt u allereerst minder energie en verlaagt u uw energierekening. Heeft u zonnepanelen, dan zal de omvormer met een Kubie bovendien minder snel afslaan wanneer er in een te korte tijd te veel spanning op het net komt te staan.

Kubie: één van de meest handige energiebesparende producten

De Kubie is een relatief nieuwe uitvinding waar u direct na installatie profijt van heeft. Het apparaat, dat meestal in de meterkast wordt aangesloten, heeft als belangrijkste functie het verlagen van de spanning op het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Het voltage op het netwerk is namelijk vaak te hoog, wat een nadelig effect heeft op de levensduur van elektrische apparaten, zoals wasmachines, drogers en vaatwassers.

Zeker wanneer u in het bezit bent van zonnepanelen is de Kubie een onmisbaar apparaat. Vaak is de spanning op het netwerk zo hoog dat de omvormer van de panelen afslaat. Doordat de Kubie de spanning verlaagt zal de omvormer minder snel afslaan en energie aan het net blijven leveren. U haalt daardoor dus meer profijt uit uw zonnepanelen.

De voordelen van Kubie

Wil jij ook starten met besparen? Heb je een vraag?

Vraag vrijblijvend om advies. Vul het formulier in, bel of mail ons en wij komen er snel bij je op terug.