Energieadvies op maat voor uw woning

Wilt u energie besparen in huis en daarmee uw energierekening én Co2-uitstoot verlagen? Als gecertificeerd adviesbureau helpen wij u hier graag bij. Ons energieadvies is puur maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen, uw woning en uiteraard uw budget.

Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw huis (nog) energiezuiniger te maken?
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Energie besparen in huis: waarom en hoe?

Duurzaam wonen is voor veel mensen erg belangrijk. Want niet alleen bespaart u op uw maandelijkse energierekening, energiezuinig wonen is bovendien erg belangrijk voor het milieu. Door slimme, energiebesparende oplossingen in uw huis door te voeren, vangt u dus twee vliegen in één klap: een lagere energierekening én een verlaagde impact op milieu en klimaat. U kunt denken aan bijvoorbeeld de aanschaf van een zonneboiler, het plaatsen van zonnepanelen, maar ook kleinere aanpassingen zoals LED-verlichting of een slimme thermostaat.

Maatwerkadvies door Steek Energie In Je Huis

Wanneer u kiest voor een energieadvies bij Steek Energie In Je Huis, bent u verzekerd van een gedegen maatwerkadvies, volledig afgestemd op uw wensen. U bepaalt zelf waar u advies of hulp bij wenst te  krijgen. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden zijn:

Daarnaast kunnen we u helpen bij onder andere:

Korting op ons energieadvies op maat

Bent u in het bezit van onze klantenkaart, dan ontvangt u 10% cashback op ons energieadvies. Bunt u nog geen klant, maar wilt u wel gebruiken maken van deze korting? Registreer Registreer u snel en profiteer van de cashback en de vele andere voordelen die de kaart u biedt.